Ziua Ambulantei Bacau 2015

In data de  28 Iulie 2015 la implinirea a 109 ani de Salvare si 20 de ani de Ambulanta la Centrul De Afaceri si Expozitii din municipiul Bacau s-a desfasurat prima editie a Zilei Ambulantei din Romania, Bacau 2015. La eveniment au participat autoritati locale , institutii cu care Serviciul de Ambulanta Judetean Bacau colaboreaza in domeniul managementului situatiilor de urgenta , parteneri , prieteni , salariati si fosti salariati. In cadrul evenimentului pe langa prezentarea istoricului Serviciilor Medicale de Urgenta si a Raportului de Activitate , un moment deosebit a constat in omagierea si atribuirea titlului de erou a doi colegi : Elena TIMOFTE – asistent medical erou si Victor MACOVEI – conducator auto erou cazuti la datorie pentru salvarea vietii.
S-au oferit plachete aniversare precum si diplome de excelenta institutiilor partenere , colegilor ce cu daruire isi dedica viata pentru ajutorarea semenilor precum si fostilor directori ai Serviciului de Ambulanta Judetean Bacau.
In cadrul evenimentului a avut loc si o demonstratie a modului de asigurare a asistentei medicale de urgenta in cazului unui stop cardio-respirator produs de obstructia cu un corp strain.
Multumim tuturor pentru participare si felicitari.

Istoric Ambulanta 2015

Raport de activitate 2014

 

No Comments